• Een eerlijke prijs voor boeren!
  • Onze producten zijn altijd duurzamer!
  • Gratis bezorgd in de Hoeksche Waard
  • Een eerlijke prijs voor boeren!
  • Onze producten zijn altijd duurzamer!
  • Gratis bezorgd in de Hoeksche Waard

Waarom zijn wij duurzaam?

Het is belangrijk om te kijken naar hoe de toekomst er uit gaat zien en wat wij daar nu al aan kunnen verbeteren, nadenken over verduurzamen hoort daarbij. Als u besluit om bij ons online aardappels te kopen dan helpt u mee aan een betere toekomst. Wij halen namelijk de aardappels bij boeren vandaan die in de buurt wonen, soms zelfs op 100 meter bij ons vandaan. Die aardappels pakken wij met de hand in met (hergebruikte) jute zakken. Vervolgens gaan de aardappels direct naar u thuis. Dat scheelt enorm veel voor het milieu! Als aardappels in de supermarkt verkocht worden, dan gaan zij vanaf de boer in vrachtwagens, naar diverse warenhuizen door heel het land, in vrachtwagens, naar andere warenhuizen etc. Totdat ze eindelijk in de supermarkt belanden. Wij halen al die tussenpersonen, vrachtwagens, en warenhuizen uit het proces. Dat merkt u in uw portemonnee en aan de kwaliteit.

Dit heet het korte keten model en wordt steeds populairder. Wij willen hier aan bijdragen door de aardappels zo veel mogelijk in de buurt te houden, een duurzamere toekomst dus!

Duurzaam bezorgen

Zelfs uit de kleinste dingen kunnen wij het bedrijf verduurzamen. Sinds 2020 kunt u bij Aardappels-Online kiezen voor de duurzame bezorgoptie. Kunt u nog even wachten op uw aardappels? of bestelt u alvast vooruit? Kies dan voor het groene blad bij het afrekenen. Uw aardappels worden op zaterdag bezorgd. Zo kunnen wij een "slimme route" rijden en dus minder kilometers maken!

Zelfs hier kunnen wij dus iets doen voor het milieu!

Jute zakken

Bij aardappels online bent u zeker van een duurzaam proces. Dit ziet u terug in ons verpakkingsmateriaal. Wij bezorgen uw aardappels in jute zakken bij u thuis! Jute is geschikt voor een aardappel want het wordt donker in de zak, maar de aardappel kan nog wel "ademen".

Vond u de aardappels lekker en wilt u nog een keer bestellen? Dat komt mooi uit! Dan ruilen wij de lege zak voor een volle en kunnen wij de zak hergebruiken. Er zit geen borg of emballage op, dus u hoeft niks te regelen!

Jute is een hele stevige stof en dus kunnen wij de zakken vaak opnieuw gebruiken. Zo doen wij tot wel 50 keer met 1 zak!