• Een eerlijke prijs voor boeren!
  • Onze producten zijn altijd duurzamer!
  • Gratis bezorgd in de Hoeksche Waard
  • Een eerlijke prijs voor boeren!
  • Onze producten zijn altijd duurzamer!
  • Gratis bezorgd in de Hoeksche Waard

Aardappels online

Wij zijn een kleine startende onderneming die het belang ziet van echte verse aardappels. Het is voor ons belangrijk dat u kwalitatieve en gezonde aardappels voor een goede prijs krijgt, en dat de boeren daar een eerlijke prijs voor krijgen. De aardappels die wij verkopen komen van boeren uit de Hoeksche Waard. De Hoeksche Waard staat erom bekend dat zij een van de beste kleibodems in de wereld heeft om groente en vooral aardappels te telen. Lees hieronder meer over ons, wie wij zijn en waar we allemaal te horen zijn.

Bas Peeters en Mels Kooij

Links op de foto ziet u Bas Peeters. Hij is verantwoordelijk voor de administratie, het onderhoud van de site en het contact naar buiten.

Rechts ziet u Mels Kooij. Hij is de aardappelspecialist binnen dit bedrijf. Als boerenzoon werkt hij thuis en teelt hij de aardappels die wij verkopen!

Wilt u een van ons spreken? Kijk dan even bij het kopje contact.

Ons verhaal

Wij kwamen op het idee om deze onderneming te beginnen omdat het volgens ons lastig is om gezonde aardappels te kopen tegen een eerlijke prijs. Daarnaast vonden wij het lastig om een bedrijf te vinden die aardappels aan de deur komt bezorgen. Verder kent niet iedereen een boer waar je verse aardappels kunt halen. Dat wilden wij combineren en aan iedereen aanbieden. Toen wij over dit concept na gingen denken, kwamen wij er achter dat er nog veel meer voordelen aan zitten. Met een duurzame aanpak helpen wij mee aan een duurzame toekomst en door te bezorgen bij zorg instellingen, zorgen wij ervoor dat het zorg tekort net ietsjes minder kan worden. Alles bij elkaar wilden wij een bedrijf oprichten dat veel meer doet dan alleen maar aardappels verkopen, zo is deze webshop ontwikkeld.

Luister hier naar ons fragment bij radio Hoeksche Waard! Woensdag 13 November 2019.

https://www.omroephw.nl/2019/11/piepers-via-het-web/

Lees hier in het Algemeen Dagblad hoe wij zijn begonnen, hoe we duurzaam zijn en nog veel meer leuke feitjes. Dinsdag 26 November 2019.

https://www.ad.nl/hoeksche-waard/deze-jonge-boeren-uit-maasdam-scoren-met-online-te-bestellen-aardappelen~a00fabc4/