• Een eerlijke prijs voor boeren!
  • Onze producten zijn altijd duurzamer!
  • Gratis bezorgd in de Hoeksche Waard
  • Een eerlijke prijs voor boeren!
  • Onze producten zijn altijd duurzamer!
  • Gratis bezorgd in de Hoeksche Waard

Onze missie

Wij houden van echte lekkere aardappels die uit de Hoeksche Waard komen. Die aardappels willen wij direct bij onze mede liefhebbers thuisbezorgen, omdat niet iedereen meer met 20 kilo aardappels kan sjouwen. Een goede prijs voor de klanten en een eerlijke prijs voor de boeren is waar wij naar streven. Want wat is er lekkerder dan verse en gezonde aardappels die ook nog eens voor een eerlijke prijs gekocht zijn? Daarom doen wij ons best om lekkere aardappels bij u thuis te krijgen.

Een goede prijs voor de klanten en een eerlijke prijs voor de boeren is waar wij naar streven.

Onze waarden

Wij zijn een klein bedrijf in een complexe wereld. Daarom werken wij op een bepaalde manier zodat onze waarden toch gerealiseerd worden.

- De aardappels die wij verkopen komen uit de buurt, want dan hoeven ze niet van vrachtwagen naar vrachtwagen en van warenhuis naar warenhuis. Op die manier dragen wij bij aan een duurzamere wereld.

- Wij streven naar een eerlijke prijs voor de boer, want boeren krijgen te vaak een te lage prijs voor hun producten. Heel het jaar werken zij hard voor het eten op ieders bord, en toch zijn er jaren dat de oogst een negatief bedrag op levert.

- Lekkere en betaalbare aardappels voor iedereen. Een aardappel die vers bij de boer vandaan komt smaakt lekkerder dan aardappels uit een supermarkt, en dat merk je ook in je portemonnee.

Onze aardappels

Wij bieden alleen aardappels aan die kwalitatief het beste van het moment zijn. Soms zijn er bepaalde rassen niet beschikbaar omdat ze uit het seizoen zijn. Dan zoeken wij naar een goed alternatief.

In onze voorraad zoeken wij altijd naar slechte plekken of beschadigingen, en als die er zijn, dan halen wij ze uit de voorraad. Zo waarborgen wij onze kwaliteit.